اما استفاده از پاشندههای اسپری نسبت به بطریهای در باز یا غلطکی کمتر عطر را در معرض اکسیژن قرار میدهد. بعلاوه اسپریها عطرهای داخل بطری را از قاطی شدن و برخورد با گردوخاک، خرده ریزهها و پوست که میتوانند کیفیت عطر را کاهش دهند دور نگه میدارد. در امریکا صنعت عطرسازی بطور مستقیم تحت نظارت و کنترل مقررات سازمان مدیریت غذا و داروی دولتی نمیباشد. در عوض این سازمان بر سلامت عطرهااز طریق کنترل مواد اولیه آنها نظارت مینماید بطوریکه بایستی تست شده و بعنوان موادی که بطور عمومی سالم شناخته شدهاند، تشخیص داده شوند. از آنجاییکه نیاز به حفاظت از رموز تجارت و فرمولهای تولیدی در این صنعت حیاتیمیباشد، شرکتهای تولیدی بدون توجه به اثر مواد تولیدی اشان بر سلامت افراد فرمول و لیست کامل مواد افزودنی خود را بندرت در اختیار این سازمان قرار میدهند. در اروپا، فهرست اجباری ۲۶ ماده معطر شناخته شده آلرژی گردن و داخل آرنجها، محلهای مناسبی برای امتحان عطر هستند و با هر ضربه نبض بوی عطر در فضا پراکنده میشود.▪ چند لایه عطر بزنید:اگر قصد دارید بوی عطری که میزنید روی بدن شما ماندگاری بیشتری داشته باشد، توصیه ما این است که از چند لایه عطر روی هم استفاده کنید تا اثر آنمدت طولانیتری روی پوست شما باقی بماند.▪ هر ۳ تا ۴ ساعت تکرار کنید:بهتر است عطر خود را درون کیفتان قرار دهید و وقتی به یک مهمانی زنانه میروید آن را هر چند ساعت یکبار تجدید کنید. بهطورمعمول عطر پس از سه تا چهار ساعت از روی بدن و لباس شما میپرد و تبخیر میشود بنابراین بهتر است آن را تجدید کنید.▪ گذر کنید:یکی از بهترین روشها برای اینکه شما بهتر بوی عطرتان را بگیرید این است که عطر را داخل هوا اسپری کنید و خودتان از درون آن عبور کنید. این کار موجب میشود که شما بهتر بوی عطرتان را بگیرید چون در این صورت ذرات خوشبو، روی تمام آسانی نسبی کار با ابزار GC، فشار موجود برای تولید عطرهای پر طرفدار و طبیعت پر سود بازار عطر، بسیار معمول میباشد. نگهداری مناسب عطرها به معنی دورنگهداشتن آنها از گرما و نور شدید میباشد. یک بطری بازشده در صورتی که درست نگهداری شود تا چندین سال میتواند کیفیت بوی خود را ثابت نگهدارد.[۱۵] اما وجود اکسیژن در فضای بالای بطری و همچنین عوامل محیطی در بلند مدت بوی عطر را تغییر خواهند داد.بهترین شرایط نگهداری عطرها اینست که در هنگام عدم مصرف در محفظههای تاریک آلومینیومی و یا بسته بندی اصلی خود نگهداری شده و در دمایی بین ۳ تا ۷ درجه سیلیسیوس نگهداری شوند. موزه (Osmothèque) که یک مرکز و موزه نگهداری عطر میباشد، عطرهای خود را در محفظههای آلومینیومی که فضای خالی آنها با گاز آرگون پر شده است، و در دمای ۱۲ درجه سانتیگراد نگهداری میکند.[۲۶] اگرچه خارج کردن اکسیژن از فضای بالایی بطریها سخت میباشد از رشد باکتریایی در باقیمانده حاصل از غده های عرق گسیل می یابند. برای آنکه بدن انسان وظایف خود را به خوبی انجام دهد، عمل تعریق هم امری عادی و هم ضروری است. خود عرق کاملا بی بو است، اما محصولات تجزیه باکتریایی چنین نیستند. ا استنشاق یک بو مرکز حافظه ی بویایی فرد فعال شده . در این قسمت هربو، همراه با حس ما نسبت به آن بو ذخیره شده (اغلب حالتی که اولین بار با احساس یک عطر به ما دست داده) . وجود چنین مرکزی در مغز سبب می شود که یک بو به نظر ما خوب و دیگری بد باشد.بعد از فعال شدن این بخش و به دنبال آن،دستگاه لیمبیک پیک های شیمیایی آزاد می کند و شما احساسی را پیدا می کنید که اولین بار با رتماس با این بو پیدا کرده بودید و در نتیجه ما احساس خوب و یا بد خواهیم داشت و اگر ما برای درمان از مواد معطری استفاده کنیم که حالتی خوب در بیمار ایجاد کند می تواند سبب درمان شودبه طور کلی این درمان روانشناسی و
دانلود فیلم سینمایی بچگیتو فراموش نکن[ جمعه 27 فروردين 1395 ] [ 2:24 ] [ Ron ]