ادکلنهای ایتالیایی, عطرهای هلندی

ادکلنهای ایتالیایی, عطرهای هلندی

آسانی نسبی کار با ابزار GC، فشار موجود برای تولید عطرهای پر طرفدار و طبیعت پر سود بازار عطر، بسیار معمول می‌باشد. نگهداری مناسب عطرها به معنی دورنگهداشتن آنها از گرما و نور شدید می‌باشد. یک بطری بازشده در صورتی که درست نگهداری شود تا چندین سال می‌تواند کیفیت بوی خود را ثابت نگهدارد.[۱۵] اما وجود اکسیژن در فضای بالای بطری و همچنین عوامل محیطی در بلند مدت بوی عطر را تغییر خواهند داد.بهترین شرایط نگهداری عطرها اینست که در هنگام عدم مصرف در محفظه‌های تاریک آلومینیومی و یا بسته بندی اصلی خود نگهداری شده و در دمایی بین ۳ تا ۷ درجه سیلیسیوس نگهداری شوند. موزه (Osmothèque) که یک مرکز و موزه نگهداری عطر می‌باشد، عطرهای خود را در محفظه‌های آلومینیومی که فضای خالی آنها با گاز آرگون پر شده است، و در دمای ۱۲ درجه سانتیگراد نگهداری می‌کند.[۲۶] اگرچه خارج کردن اکسیژن از فضای بالایی بطری‌ها سخت می‌باشد (دو نمونه شاخص آن گل شاهپسند و علف لیمو) و تعداد کمی از آنها هم در میان باستانی ترین مواد عطر سازی در کنارصمغ ها قرار میگیرند . با پیشرفتهای نسبتا اخیری که در زمینه عصاره گیری عطر به وجود آمده گونه های مدرن تری مانند دارابی ، گریپ فروت ، Yuzu و Hassaku هم وارد این صنعت شده اند.اسانس های مرکبات در اکثر مواردبه دلیل حفظ خاصیت تازگی ذاتی شان شدیدا قابل توجه هستند. البته پتیگرین به خاطر اینکه از عصاره گیری شاخه ها و برگهای درخت نارنج توسط بخار بدست می آید یک مورد خاص است.مرکبات که خاصیت طراوت و تازه کننده گی را به عطر ها اضافه میکنند ، به عنوان نوت اولیه در عطر حساب میشوند که بینی هایمان را با لذت غلغلک میدهند . مرکبات برای پاک کردن ذهن یک نفر و ایجاد حس خوشایند و مثبت مفید هستند و هوای ملایمی از پاکی و لطافت را عرضه میکنند . مخصوصا برگاموت که بخش ضروری فرمول کلاسیکی است که برای ادکلن به کار اما استفاده از پاشنده‌های اسپری نسبت به بطری‌های در باز یا غلطکی کمتر عطر را در معرض اکسیژن قرار می‌دهد. بعلاوه اسپری‌ها عطرهای داخل بطری را از قاطی شدن و برخورد با گردوخاک، خرده ریزه‌ها و پوست که می‌توانند کیفیت عطر را کاهش دهند دور نگه می‌دارد. در امریکا صنعت عطرسازی بطور مستقیم تحت نظارت و کنترل مقررات سازمان مدیریت غذا و داروی دولتی نمی‌باشد. در عوض این سازمان بر سلامت عطرهااز طریق کنترل مواد اولیه آنها نظارت می‌نماید بطوریکه بایستی تست شده و بعنوان موادی که بطور عمومی سالم شناخته شده‌اند، تشخیص داده شوند. از آنجاییکه نیاز به حفاظت از رموز تجارت و فرمولهای تولیدی در این صنعت حیاتیمی‌باشد، شرکت‌های تولیدی بدون توجه به اثر مواد تولیدی اشان بر سلامت افراد فرمول و لیست کامل مواد افزودنی خود را بندرت در اختیار این سازمان قرار می‌دهند. در اروپا، فهرست اجباری ۲۶ ماده معطر شناخته شده آلرژی می‌کاهد تا به یک حس تعادل دمایی برسید. ۱۲- ماندگاری عطرها در هوای سرد بیشتر است. یعنی در پاییز و زمستان با توجه به دمای پایین هوا، الکل موجود در عطر دیرتر تبخیر می‌شود. در فصل‌های سرد سال، بهتر است از رایحه‌های سنگین مانند عطرهای شیرین، تند و تلخ استفاده کنید. ۱۳- اگر پوست‌تان چرب است، خوشحال باشید چون دوام و ماندگاری عطرها بر روی پوست‌های چرب و تیره بیشتر است. اما عطر برای پوست‌های روشن و خشک، در حکم یک مرطوب‌کننده است و دوام زیادی روی این پوست‌ها ندارد.۱۴- اگر پوست‌تان روشن و خشک است و می‌خواهید ماندگاری عطرتان بیشتر شود، بهتر است پیش از استفاده از عطر، از لوسیون‌های مرطوب کننده بدون بواستفاده کنید. ۱۵- از زمان‌های گذشته، این باور همچنان پابرجاست که عطر و اودکلن را باید به پوست جلوی گردن و یا به مچ دست زد. واقعیت این است که زدن عطر بر روی محل نبض‌ها (مانند: مچ‌دست، مچ پا، پشت زانوها و ادکلنهای ایتالیایی, عطرهای هلندی


امتیاز :
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
:: نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0
تعداد بازدید مطلب : 145

[ چهارشنبه 11 شهريور 1394 ] [ 18:08 ] [ Ron]

.: تعداد کل صفحات 3 :.     صفحه شماره

   
مجله اینترنتی دانستنی ها، عکس عاشقانه جدید، اس ام اس های عاشقانه